Arkadaşlar sakın kredi kartla veya paypalla ödeme yapmayı denemeyin, BEN PAYPALLA ÖDEME YAPMAYI DENEDİM, HESABIMI ELE GEÇİRİP, BİR KREDİ KARTI EKLEYİP PAYPALDAN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR. BU SİSTEM BİLGİLERİNİZİ ÇALMAYA YÖNELİK. BELKİ HESABIMA EKLEDİKLERİ 4880 İLE BİTEN KREDİ KARTI ARANIZDAN BİRİNİN BİLE OLABİLİR.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:38:36 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:55 --

WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana da mail gelmiş, 15 tane stokladım
MrLegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok enteresan bana neden eposta gelmiyor acaba, tesadüfen görmüştüm ben de ...
FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
35 € görünüyor bende, herhangi bir şey yapmamız gerekiyor mu arkadaşlar ?
StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyelik hesabınız yok ise yeni bir üyelik oluşturun. Ziyaretçiye 35€ gözükmektedir.
Jeweld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üye oldum 35 euro istiyor.
mvk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yazıda VPN kullanarak google hesabı açıp o hesapla giriş yapmak gerekiyormuş hiç denemedim deneyen var mı arkadaşlar?
ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
35euro gözükenler vpn ile vs üye olsunlar eğer yine yapamazlar ise 4euro karşılığında regliyip hesabınıza atabilirim

Makingally adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam vat id
tax peyer code ne acil cevap
pLusWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Register.it firması yarına kadar .com domainler için sadece 0,90€ istiyor.

http://www.register.it/index.html?chglng=eng

Arkadaşlar sakın kredi kartla veya paypalla ödeme yapmayı denemeyin, BEN PAYPALLA ÖDEME YAPMAYI DENEDİM, HESABIMI ELE GEÇİRİP, BİR KREDİ KARTI EKLEYİP PAYPALDAN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR. BU SİSTEM BİLGİLERİNİZİ ÇALMAYA YÖNELİK. BELKİ HESABIMA EKLEDİKLERİ 4880 İLE BİTEN KREDİ KARTI ARANIZDAN BİRİNİN BİLE OLABİLİR.