burakisci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir şekilde temalarım da gizli link filan yoktur! Önce konuyu okuyun, daha sonra temalarımı inceleyin sonra yorum yapın! Her temada bulunduğu gibi temalarımın altına yapımcısı olarak link koyuyorum, çoğunda bu linklerin kaldırılmasına karşı önlem bile almadım, isteyenler linkleri kaldırabiliyor...

-----------------

Arkadaşlar konu hortlamış biraz. Sizlere son durum hakkında da bilgi vereyim. Aşağıda ki resimde göreceğiniz gibi yaklaşık 2.000.000 bağlantı geliyor siteme dağıttığım temalar sayesinde. Bununla beraber ne yazık ki iki yıldır ne sitemle fazla ilgilenebiliyorum ne de yeni tema dağıtımları yapabiliyorum ancak bu durumda bile eski temalarımın getirisi yüksek. Bu yazının üzerinden hemen hemen 1,5 yıl geçti ancak hala kullandığım yöntem sayesinde çok güzel sıralama ve hit sağlamaktayım...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56:22 -->-> Daha önceki mesaj 23:50:30 --

Haklısınız hocam yalnız bu da biraz doğal yapıya girebiliyor. Yani yıllardır iinsanlar web tasarımları yapıyor ve bunları ücretsiz dağıtıyor. Şuan internette milyonlarca ücretsiz tema dağıtımı var ve hepsi de yapımcı linklerini içeriyor. Karşımızda ki yapay zeka google olduğu için bence tüm backlink gelen sitelerin hepsinin aynı web temasını kullandığını ve yapımcıya link verdiğini algılayacaktır

Hocam yalnız şöyle durumlar geliyor benim başına. Temalarımı bazen büyük siteler kullanmaya başlıyor, büyükten kastım bir anda 600.000-700.000 backlink geliyor tek siteden, daha sonra bu siteler birkaç ay sonra farklı temalara geçiş yaptıkları zaman kaybedilen bu kadar backlinkin bir zararını görmedim...
footer backlinkde süreklilik önemlidir.sirküleyi sürekli yapmanız gerekiyor başka sitelerle.Alacaksanız footer link min. 6 ay alacaksınız ki işe yarasın,kalktığında zarar vermesin,ve bunu sürekli hale getireceksiniz,2 hafta sonra başka bir siteden tekrar alacaksınız, almak zorundasınız zaten öyle yada böyle.

senin temalarını kullanan elemanlarda belli bir süre kullanıp kaldırıyorlar temayı dediğin gibi haliyle, ama bir başkası temanı yeniden kullandığı için o sirküle devam ediyor onun için zarar görmüyorsun.