Ballı yemi her yerden almıyorum ve benim aldığım normal ballı yem değil, yumurtalı yem, oldukça faydalı, çünkü tüyleri 3-4 kat gür çıkıyor, kanadı hafif yana doğru açan kız muhabbet kuşu şimdi kapının üzerine uçabiliyor, evi geziyorlar vs.
Ben alır almaz aynı kafese koymadım, aynı kafese koyalı 1-2 hafta ya oldu ya olmadı. Birlikte muhabbet edebiliyoruz
Hocam alınabilecek markalar bellidir zaten, bir milyoncuda bile satılıyor 4 tane ballı yem 3-4 lira. O tarz yemleri kastetmiştim

Biraz da alıştırmaya bağlı hocam dediğim gibi, direk aynı kafesteyken eğitimleri oldukça zor.
Hocam 1 tane kafesim var mecburi aynı kafesteler bir de benden kaçıyorlar sevdirmiyorlar kendilerini son olarak eve daha yeni geldi sorun olmaz mı salsam
Hocam yeni aldıysanız kaçmaları çok normal. Kafesin üstüne elinizi yokun bir süre sonra elinizi koyduğunuzda kaçmamaya başlayacaklar. Bu sefer elinizi kafesin içine sokun, bir süre sonra yine kaçmamaya başlayacaklar. Kuşlar kaç aylık? Eğer yeni yavruysalar salmanızı tavsiye ediyorum. Yeni yavru değilseler salabilirsiniz fakat yakalayıp kafesin içine koymanız gerekebilir.