Merhaba arkadaşlar. Artık hosting para vermekten bıktım. Doların artması bir yana sitedeki yazıların ve yorumların çoğalması ise daha üst kapasite hosting fiyatı vermek ayrı bir tarafa çok kürfetli geliyor hobi olarak yaptığım bu işte.
Bende blogger'a taşınıp sadece domain parası vererek yayın yapmaya devam etmek istiyorum.
Blogger'dan Wordpress geçmek çok kolay ama wordpress'den blogger'a nasıl geçeceğiz acaba? Bunu daha önceden hiç deneyeniniz oldu mu?
Sitemde 450 yazı, 6000'e yakın yorum, 1750 civarı görsel var. Bunların hepsini sorunsuz şekilde nasıl taşırım. Aslında görselleri ellede sonra tekkk tekkkk tekkkkkkk eklerim ama en azından yazılar ve yorumlar sorunsuz şekilde taşınsa çok iyi olurdu.
bir siteye wordpress den dosyanı xml olarak export ettikten sonra wordpresse göre çeviren app atmışlar ama oda 1 mb xml dosyasında bile işe yaramıyor. İçinde 46 yazı olan ve hiç yorum olmayan bir sitede deneme yaptım onu bile çeviremedi. Xml dosyasını çevirmeden direk yüklemeye çalıştım onuda blogger yüklemeyemedi, öyle saatlerce yüklenir diyip bekletiyor ama tık yok.
sitemin şuanki xml boyutu 13,3 mb
Fikirlerinizi önemle bekliyorum. Teşekkürler.