Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp'de tema dendiğinde sizden ( Sen derdim ama prensip olarak siz denmesini tercih ediyosun ) başkası aklıma gelmiyo malesef. 2 tema yaptırdım ikiside muhteşem ötesi Bu temalarında öyle olduğunu düşünüyorum. Tebrikler
İstediğin gibi hitap edebilirsin r10'un bana katkılarından birisi de senin gibi saygın birisi ile tanışmış/alış-veriş yapmış olmamdır. İstanbul'a yolun düşerse mutlaka görüşmek isterim.

UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,

Hocam Ananews haber temasını kurdum yalnız manşet yani slidershow çalışmıyor.

Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 4

hatalarını alıyorum neden acaba?
mysql_fetch_array fonksiyonu artık wp tarafından desteklenmiyormuş. slider.php dosyasına ekleme yaptım. yeni dosyayı indirip, 3 ve 4'üncü satırı düzenleyiniz. manşeti tamamen değiştirmek iyi olurdu ama şimdilik böyle idare etsin.

Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize, emeğinize sağlık.
Ananews temasını beklemedeyim.
Türkçe dil desteği var mı acaba?
tüm temaları kontrol ettim. bir sorun kalmadı sanırım. AnaNews ve AnaTv temalarına Türkçe sürümleri de ekledim.