Wp'de tema dendiğinde sizden ( Sen derdim ama prensip olarak siz denmesini tercih ediyosun

) başkası aklıma gelmiyo malesef. 2 tema yaptırdım ikiside muhteşem ötesi

Bu temalarında öyle olduğunu düşünüyorum. Tebrikler
İstediğin gibi hitap edebilirsin

r10'un bana katkılarından birisi de senin gibi saygın birisi ile tanışmış/alış-veriş yapmış olmamdır. İstanbul'a yolun düşerse mutlaka görüşmek isterim.
Selam,
Hocam Ananews haber temasını kurdum yalnız manşet yani slidershow çalışmıyor.
Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 4
hatalarını alıyorum neden acaba?
mysql_fetch_array fonksiyonu artık wp tarafından desteklenmiyormuş. slider.php dosyasına ekleme yaptım. yeni dosyayı indirip, 3 ve 4'üncü satırı düzenleyiniz. manşeti tamamen değiştirmek iyi olurdu ama şimdilik böyle idare etsin.
Elinize, emeğinize sağlık.
Ananews temasını beklemedeyim.
Türkçe dil desteği var mı acaba?
tüm temaları kontrol ettim. bir sorun kalmadı sanırım. AnaNews ve AnaTv temalarına Türkçe sürümleri de ekledim.