krmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muhabbet kuşu en iyi dosttur, almakla çok iyi yapmışsınız. Bir zaman sonra sıcaklıklarını hissetmeye başlayacaksınız, sonra isteseniz de vazgeçemiyorsunuz zaten. Hobi olarak üreticilik yapıyorum, 8 çift ve yaklaşık 30 tane kadar yavru var. Soracağın her soruyu cevaplayabilirim, yalnız alıntı yapıp sorarsan çok iyi olur

Hocam ballı yem olarak satılan hiçbir şeyi tavsiye etmiyorum, şekerli su karışımı bildiğiniz ve yarardan çok zarar veriyor. Meyveli diyorlar gıda boyası ile kurutulmuş ekmek onlar

Ek olarak çift olarak aldıysanız kuşları konuşturmanız ve ele alıştırmanız imkansız neredeyse Çiftler birbirlerini gördükçe hırçınlaşıyorlar, bilginiz olsun. Eğer konuşturmak alıştırmak vs istiyorsanız, yeşil erkek kuş tavsiye ederim
Ballı yemi her yerden almıyorum ve benim aldığım normal ballı yem değil, yumurtalı yem, oldukça faydalı, çünkü tüyleri 3-4 kat gür çıkıyor, kanadı hafif yana doğru açan kız muhabbet kuşu şimdi kapının üzerine uçabiliyor, evi geziyorlar vs.

Ben alır almaz aynı kafese koymadım, aynı kafese koyalı 1-2 hafta ya oldu ya olmadı. Birlikte muhabbet edebiliyoruz