Hocam muhabbet kuşu en iyi dosttur, almakla çok iyi yapmışsınız. Bir zaman sonra sıcaklıklarını hissetmeye başlayacaksınız, sonra isteseniz de vazgeçemiyorsunuz zaten.

Hobi olarak üreticilik yapıyorum, 8 çift ve yaklaşık 30 tane kadar yavru var. Soracağın her soruyu cevaplayabilirim, yalnız alıntı yapıp sorarsan çok iyi olur
Bunlara ilave olarak gittigidiyor'da alışveriş yaptığım bir kuş mağazam var, 3.50TL'ye yumurtalı ballı simit var, kuşlar bunu çok seviyor ve sürekli istiyor, hatta yokluğunda ortalığı birbirine katıyorlar

özellikle sultan papağanları. Gerçi bu yem türü sultan için daha uygun ama benim muhabbetler fasulye, makarna ne bulursa yiyor ve ciddi boyutte tüketiyor

hatta mavi (erkek) olan göbek yaptı desem yeridir..
Hocam ballı yem olarak satılan hiçbir şeyi tavsiye etmiyorum, şekerli su karışımı bildiğiniz ve yarardan çok zarar veriyor. Meyveli diyorlar gıda boyası ile kurutulmuş ekmek onlar
Ek olarak çift olarak aldıysanız kuşları konuşturmanız ve ele alıştırmanız imkansız neredeyse

Çiftler birbirlerini gördükçe hırçınlaşıyorlar, bilginiz olsun. Eğer konuşturmak alıştırmak vs istiyorsanız, yeşil erkek kuş tavsiye ederim