AliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir hoşuma gitti, izlerken de sıkılmadım. Biraz amatörce olmuş olabilir ama benim gördüğüm amatörlük ekipmanlardan kaynaklı. Konu içerisinde yer alan dayak olayı falan abartılmış geldi bana, tabii bu benim sadece şahsi fikrim. Umarım kanalınız büyür ve farklı videolar sunarsınız.
Hocam en güzel yorum sizden geldi teşekkür ederim. Ekipmanla ilgili ve hava şartlarıyla ilgili bir sorun vardı. Farklı videolar çekeceğiz bu hafta yayınlarız.
masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek izin istiyoruz hocam madem izinsiz yapmıyoruz diyosunuz neden adam kalkıp giderken arkasından koşup rahatsız ediyosunuz bu normal mi? adam rahatsız olmuş ki kalkmış gidiyo niye peşinden gidiyosunuz o zaman..

Ayrıca hobi olarak yapıyorum diyosunuz o zaman videoda neden reklamlar açık acaba neyse..
Hocam arkadan gidilmesinin sebebi bırakırsak kamera şakası olduğunu anlamayacak adam, şaka olduğunu söylememiz için mecbur gitmemiz lazım, o sahnedeki arkadaşımda gitmişken durdurmak için bir iki laf daha etmiş buda ilk videoda mazur görülebilecek bir amatörlük.

Reklam olayına gelince, hobi demek sizin düşüncenizde "kazançsız" olarak geçiyorsa orasına bir şey diyemem, biz bir şey yaparız, tutar beğenilir getirisi olur, eyvallah der yapmaya devam ederiz. Bunda yanlış bir şey yok.