Cümlem şu
'' Konunuz da ki soruyu okuyup, doğru cevabı bulma amacı ile bu konuya mesaj yazan herkes bu konuya mesaj yazmıştır ''
Konunuzu okuyup cevap yazan deseydim, yanlış olurdu. '' doğru cevabı bulmak için mi yazdı bilemeyiz der yanlış derdiniz''
Konunuza girenler doğru cevabı bulma amacı ile konunuza cevap atmıştır deseydim, konuma giren herkes atmamıştır diyerek yine doğru ve kesinlik yok diye bu cevaba da yanlış derdiniz.
Ancak '' konunuza girip soruyu okuduktan sonra DOĞRU CEVAP bulma amacı ile konunuza yazan herkes konunuza yazmıştır''
İsterseniz tek tek doğru cevabı bulma amacı ile yazılan yazıları kontrol edebilirsiniz. (konu dışı yazılanlar bizi ilgilendirmiyor çünkü DOĞRU CEVAP bulma amaçlı yazılanlardan bahsediyorum)
Aynı zamanda yazdığım cümlenin kesin doğru olduğunu ben değil konuya mesaj yazanlar ve siz kanıtlamış oluyorsunuz.
Yine aynı şekilde konuya doğru cevabı bulma amaçlı mesaj atacağını kişi bilmekte ve genel bilinen bir şey değil.
Aynı zamanda '' Bu konuya mesaj atan herkes bu konuya mesaj atmıştır'' da ayrı bir cevap