sağlık güvencen olduğundan o kadar vermişsindir...yoksa acile gidip muayene sonrası sadece iğne yaptırsan bile alınıyor.maaş dan sgk zaten kesiyor,hastanede muayene ücreti çalışansan eczanede ilaç alırken karşına çıkar...bir de 2-3 defa hastanede muayene olup da 4.de ilaç yazıldığında hepsi birleşip ilacı alırken karşına çıkıyor...parası olmayanın vay haline...
caydırıcı olsun diye de milletin cebine göz dikilmez.
Hocam iğne yaptırdım zaten enjektör parası için 5 tl aldılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:18:05 -->-> Daha önceki mesaj 16:16:10 --
Acile gittiniz ama durumunuz neydi. Acil statüsündemi o önemli. Yüksek ateş acil statüsündedir. Hangi şartlarda hangi hastane bilgileri belirtin eğer gerçekten acilse durumunuz paranızı iade almanız için yardımcı olurum.
Acilde para alınmıyor ancak ağız yapmanız lazım. Birkaç kere paramı iade aldığım oldu. Size de yardımcı olabilirim.
Yüksek ateş değildi ama doktorda söyledi boğazın kötü olmuş dedi iğne yaptırdım.Birde antibiyotik falan yazdı.Para iadesi için açmadım konuyu fakat insanların üstüne bu kadar gidilmez.Milletin alım gücü yok zaten.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:20:06 -->-> Daha önceki mesaj 16:18:05 --
Tamam acilde para alınmıyorda emekli değilseniz eczaneden ilaç alırken alıyor eczane sizden muayene ücretini.
Bazen yoğun zamanlarda ise hastahane personelinin dediğine göre belli bir kota oluyor o kotadan sonra hastahanede ücret alınıyor bu kez de eczane de alınmıyor.
Acilden para alınmıyor derken ücretsiz muayene etmiyorlar acilde size ilaç yazdıysa ve acilden çıkıp ilacı almaya gittiğinizde ücreti eczane sizden alıyor.
Yoksa hastahaneler batardı yani.
Hastanenin batması gibi bir şey yok.Hastane ticarethane değil.Zaten o ücretleri tahsil ediyorlar.Eczanede %20'sini ödedim.Emekliler %10 ödüyor.Onlardan da kesinti oluyor yani.Muayene ücretini hastane alıyor.