tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay çok mantıksız, öncelikle bunu söyliyim. Kimse tarafından bilinmeyen bir gerçeği bir insandan bilmesini bekliyorsunuz.

Diyorsunuz ki kesinlikle doğru olacak, kimse bilmeyecek? (500 internal server error)

Sadece benim bildiğim doğru; cebimde 120 TL para var. Bu kesinlikle doğru.
Ama diyeceksin bu değişkenlik gösterir. Ee ama kesinlikle doğru? Kimse bilmiyor?

Kusura bakma ama çok mantıksız şey üzerinden yürüyorsunuz.

---- Düzenleme; ----
Ek olarak şunu sorayım. Sizin bildiğiniz cevap kesin doğru mu?
Doğruysa kime göre doğru? Biz bilmiyoruz ya hani..
Yada biz biliyoruz, o zaman kafanızda ki cevap doğal olarak iptal. Çünkü kimse bilmeyecek..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:15:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:39:50 --

Ya gerçekten şu mesajı okuyunca saçmalığa bir kez daha inandım. Herkes doğru diyorsa zaten herkes tarafından biliniyodur. Herkes tarafından bilinmiyorsa millet nasıl evet bu doğru diyecek?
Tam olarak üst taraflarda anlatmak istediğim buydu. Arkadaşın iddası cümleyi söylücem herkes doğru olduğunu kabul edicek. Ama ben cevabı ne olursa olsun etmicem. Sorunun cevabı basit böyle bir cümle yok. Gerçeklik görecelidir. Ben herkese göre doğru olan birşeye veya sana göre doğru olan bişeye inanmam e nolcak o zaman, nasıl inandırcaksın ispatlamaya girersen burdaki herkes sadece kendi bildiği doğruyu ispatlar o zaman herkesin cümlesi doğru olur veya yalan olur. Popüler konularda şu konuyu görmekten sıkıldım. Gerçekten boşa konuşuluyor. Tezini çürütüyorum işte sen bu cümlenin cevabını açıkladığında bende bir kılıf bulucam ve inanmıcam o zamanda kesinlikle doğru olan ve herkes tarafından bilinmeyen bir cümle olmamış olacak.