ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yabancı dediğin ülkeler demekki yanlış yapıyor. önce zihin sömürgesinden bir kurtulun sonra fikirlerinizi söyleyin. batılı ülkelerin bir işi yapması o işin doğru olduğu anlamına gelmiyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:11:00 -->-> Daha önceki mesaj 12:03:23 --

ayrıca buyrun 80 binden fazla öğrencisi olan, çalıştığım üniversitedeki yabancı öğrenci sayıları. madem ırk ayrımı mevzusu yapıyor herkes, her ülkeye eşit kota sağlanması gerekir.

Yabancı birçok ülkede eğitim kaliteli.Bizim üniversitelerimizde kaliteli eğitim verilmiyor.Bir üniversite açıyorlar 2 tane sıra 1 tane masa al sana lise gibi üniversite.2004 yılında üniversiteye başladım o zamanlar gerçekten puanlar yüksekti herkes üniversiteye giremezdi.Şu an elini sallayan üniversite okuyor.Lise kadar değeri kalmadı.Herkesin üniversite mezunu olduğu memlekette adam gibi inşaatta amelelik mi yapacak.Üniversite bitirip garsonluk mu yapacak.Üniversite kavramı bitti artık rant kavramı var.Katma değeri olmayan bölümler açarak öğrenci yetiştirilmez.Şu an üniversiteye giren öğrencilerin profilleri çok düşük.Çünkü üniversite sayısı çok arttığı için puanlar çok düştü.Bir bölüm 5 senede 100 puan düşer mi ? Normal şartlarda hayır.Ama maalesef bu ülkede oluyor.