Birincisi tasarımızın güzel olmuş sade kolay kullanılabilir. Görseller bazı yerlerde sıkıntı olmuş. Optimize edilmesi gerekir.
Üye olur muyum?
Aylık trafik nedir? İnsanlar ne kadar sayfa dolaşıyor? Organik aramalarda sonuçlar nedir? dofollow Backlink verecek misiniz?
Bunlar aklıma gelen sorular, bence üyülik sisteminizi ve ücetlerinizi belirlerken bu sorular size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Başarılar dilerim
Hocam tamda bir üyelik potansiyeli olan ziyaretçiden duymak istediğim sorular

Teşekkürler öncelikle ilgin için.
Şuan günlük 1,5K - 2K arası trafiği var, bunların birçoğu SEO çalışmasında yapılan paravan siteler, bloglar, sosyal medya üzerinden geliyor. Ama anahtar kelimelerinde , özellikle sektörleri ilgilendiren kelimelerde de iyi bir trafik var. Ortalama 8-12 sayfa geziliyor. Her üye, firmasıyla beraber 3-10 arası ilanını, ürününüde ekliyor.
Şuan beklediğim düzeyde ilgi görüyor diyebilirim. Yeni bir site. 8. ayına yeni girdi. Ve, 1. yılını doldurmadan ücretli üyelik satmamaya karar verdim esasen.
Sadece bu işi bilen, kullanıcıdan ziyade üreticisi olan bu kitlenin fikirlerini almak istedim.
Teşekkür ederim