Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bloglava; 'nın dediği gibi, olay tamamen diğer tepkileri azaltmak. Ben doğruluyorum arkadaşlar. Medyanın her söylediğine inanmayın. 10 şehit verdiğimiz zamanlar, tepkiyi azaltmak için 2 şehit olarak veriyorlar. Ama sonradan sayılar kısmen ortaya çıkıyor. 60 civarı teröristin imha edildiğine emin olabilirsiniz. Oraya nasıl girdiklerini düşünmeyin. Köşeye sıkışmış birer sıçan gibi düşünün.

60 terörist öldürülse açıklarlar zaten. Hani 60 şehit olsa 10 deseler yine bi nebze mantıklı. 10 terörist öldürseler ama 60 diye açıklasalar onun bile bi mantığı var ama sizin söylediğinizin mantığı yok. Kaldı ki 60 tane insanın bi bodruma girmeside mantıklı değil. Yollara tuzak kuran. Türlü türlü tuzak kuracak kadar iş bilen teröristlerin hepsi aynı odaya girmezler. He şu olur o gün toplam 4-5 olayda 60 terörist öldürülse yine olur. Ama öyle bodruma girdik 60 terörist öldürdük falan hikaye bunlar. Okadar sınır ötesi kara operasyonu yapıldığında bile 60 terörist öldürülemiyorken bi eve opersyondan 60 terörist bulamazlar.

Dediğinizin mantık bi tarafı yok. 60 öldürüp neden 10 desinler ki. Neyi saklayacaklar ki , saklayacak adam hiç sayı açıklamaz.

He oldu da dediğiniz gibi kamuoyuna yanlış bilgi verildi yapan askerlerin vay haline. 90 yaşında kenan evreni bile yargıladılar. O askerlere neler neler yaparlar.

Bide bloglavanın yazdığı gibi yabancı asker görevli falan bulsalar zaten bm de terör davası açılır. Öyle teröristlere yardım eden başka ülkeden biri atıyorum usadan bir asker falan olacak. Bunu öldürecekler ve saklayacaklar bunlar anca kurtlar vadisinde olur. Uluslararası mahkemeler var. Uluslararası hukuk var. Hiç bi ülke göstere göstere terör örgütüne yardım etmez adam göndermez.