insan düşünüyor!
Benim ahmet mehmet isminde çocuklukdan beri arkadaşım, arkdaşlarım oldu. Kürt ahmet laz mehmet vsvs diye arkadaşım olmadı!!! Ben hiç bir zaman ayırmadım ırkın, cinsiyetin, dinin nedir diye? Onu ahmet mehmet diye sevdim, saygı duydum.
Yaşadığım ülke Türkiye. Bu memleketin ekmeğini yiyorum . Türküm,Kürdüm,Lazım, Çerkezim vsvs ne önemi var? Neyi değiştirir? iç anadolu da doğdum büyüdüm. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Üniversitede her bölgeden her ilden neredeyse arkadaşım vardı. Hiçbirine burada duramazsın sen şusun busun burası benim toprağım seni burda yaşatmam, sadece ben yaşarım demedim, demem içinde neden yoktu!
Devlet banada 10 Liralık yemek fişi verdi ahmete de mehmete de! Kimseye senin ırkın şu milletin şu diye ayırmadı? Türkiye Cumhuriyeti devletine ait yurtta beraber aynı odada kaldık .Bana sen Türksün, Türkiye Cumhuriyeti olarak sana kaz tüylü yastık onların ırkı şu onlara yok denmedi.Desenki sizlere başka imkanlar sunuldu? Oda olmadı!
Ben ırk dil din gözetmeksizin seni kardeşim, arkadaşım, dostum olarak görürken
Sen Neden?
namussuzluk yapıyorsun özerklik .oku yiyorsun?
hainlik yapıp seni, senin namusunu koruyan polise askere kurşun sıkıyorsun?
ayrımcılık yapıyorsun insanların milliyetçi duyguları ile oynayıp ırka dile dine göre parçalamaya çalışıyorsun.
Hepimiz dünya vatandaşıyız. Silah Tüccarlarının uşağı olmuşsunuz haberiniz yok. KULLANILIYORSUNUZ arkadaş resmen KULLANILIYORSUNUZ!!!