Hayde , biz bu forumda bu olayı aşamayacağız anlaşılan..
Kendi tezlerimi yapıyorum arkadaşım, sitemde bakarsanız kendime ait kullandığım bir terim var ve kurslar düzenliyorum. Bir açık arama, bir eksik bulayımda aman bişey yazayım hevesinden ne zaman geçeceksiniz.
Merak etmeyin bende herkesle boy ölçüşecek bilgi var, yetmedi mi bu kadar test etmeniz, başka nasıl ıspatlamak lazım sizlere anlamadım ki.
Bir site açtık, açtığım dakikadan itibaren düşman kazandım.
Buradan çıkarılacak ders sus , sanane ne halleri varsa görsünler.
Ve bende artık susuyorum gerçekten ne haliniz varsa görün....
Yönetim uygun görürse konu kilit istiyorum. Bildiğiniz gibi devam edin. Benim ve diğer seo uzmanlarının işini kolaylaştırın. İyilik malesef yaramıyor. Ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum, anlayan insanlara tabi. Bu yüzden cevap yazılmayacaktır tarafımca..
Hocam zaten konun başlığını siz böyle atmışsınız "Piyasa biraz karışacak" Yani burada ki her insan kendi tecrübelerine göre birşeyler yazıp çiziyor. Burası tartışma platformu birisi size şu aslında o kadarda yanlış değil dediği zaman alınmanın bence anlamı yok. Seo dediğimiz şey matematik gibi 2+2=4 gibi kesin bir denklem değil. Seo esnek birşey. Bazı seocular tanıtım yazıları artık eskisi kadar işe yaramıyor dedi ama "Seo'da nirvana yapan türk" başlığında işlerin öyle olmadığını hepimiz gördük. Emin olun yazdığınız çoğu bilgiyi zaten buradaki yeni arkadaşların hepsi uygulayacakdır. Bu işde tecrübeli arkadaşlar ile de kafa kafaya gelmeniz normaldir.