Hayde , biz bu forumda bu olayı aşamayacağız anlaşılan..
Kendi tezlerimi yapıyorum arkadaşım, sitemde bakarsanız kendime ait kullandığım bir terim var ve kurslar düzenliyorum. Bir açık arama, bir eksik bulayımda aman bişey yazayım hevesinden ne zaman geçeceksiniz.
Merak etmeyin bende herkesle boy ölçüşecek bilgi var, yetmedi mi bu kadar test etmeniz, başka nasıl ıspatlamak lazım sizlere anlamadım ki.
Bir site açtık, açtığım dakikadan itibaren düşman kazandım.
Buradan çıkarılacak ders sus , sanane ne halleri varsa görsünler.
Ve bende artık susuyorum gerçekten ne haliniz varsa görün....
Merhaba.
Tez yazabilmek için, elde edilen deneyimin bilimsel bir şekilde aktarılması gerekmektedir. Yayınlanan tez, akademik kurallara uyup, alanında uzmanlarca onaylanmalıdır.
Oysa ben ortada bilimsel bir metin göremedim.
Anlattığınız konular ve terimler yıllardır bilinen şeyler.
İmla kurallarına uymamanız, gözümüzden kaçmadı değil. Böyle tez yazılmaz.
Böyle konu başlığı ile içerik hazırlanıp paylaşılmaz.
Sansasyonel bir tavırla agresif bir pazarlama yöntemi denediğinizin farkındayım.
Bu davranışın forumda oldukça ilgi çekeceğini de düşünmüyor değilim.
Hatta konuya "Para Kazandırma Garantili" temalı şeyler ekleyebilirsiniz.
Buradan çıkarılacak en büyük ders, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerektiğidir. Bana bilginizi ispatlamanıza gerek yok. Ben hakem falan değilim.
SEO ile uzaktan yakından da bir alakam yok. Eminim bu konuda benden daha bilgilisinizdir.
Açık arama gibi bir amacım kesinlikle yoktur. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin.
Eğer başarılı bir içerikle karşılaşsaydım, yazınızı över ve teşekkür ederdim.
Herkese; "Şikayetim Var" kategorisini açıp, şu kadar para bayıldım hiçbir işe yaramadı temalı yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.
Çünkü SEO içeriği olan, ziyaretçisi olan siteye yapılır. Burada ki hedef kitlenizin büyük çoğunluğu, 18 yaş altında eğitimsiz ve kabiliyetsiz 100 TL kazanmaya çalışıp, çöp içerik üreten kişiler.
Biraz bu kategoriyi okuyup, panda manda güncellemesi, sitelerimize girip alexamızı düşürüyoruz, ayı güncellemesi sitemi düşürdü, link aldım sitem düştü, tema değiştirdim sitem yükseldi yazılarını bilimsel olarak ifade etmenizi rica edeceğim.
Alıntı
Bir kadın sitesi kurdunuz ve kategorileri oluşturup makaleler için bir editor ve içerik firması ile anlaştınız. Evet geçmiş olsun Bu bittiğinizin kanıtıdır.
Kendiniz makale yazdırmışsınız.
Üstelik içerik firmasına değil, 15-16 yaşındaki çocuklara.
https://www.r10.net/editorluk-post-is...-araniyor.html
Sevgiler.