bantumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim bildiğim gibi devam etmem değil mesele burada birşey palaşıyosun doküman doküman zamana göre belgelerle konuşman lazım bu kadar keskin ve kesin konuşuyorsan. Burada yeni sitesi olanlar var belki index hızları 2-3 gün o 2-3 gün bekleyip index alana kadar bot ile o adamların emekleri boşa gidebilir. Söylediğin ufak bir nokta ama bu açıdan bakınca ciddi birşey
Arkadaşlar herşeyide açıklarsam, seo uzmanları nereden para kazanacak be gelecek tepkilerden dolayı, biraz çekimser konuşuyorum.

Google gibi getir yapınca url nin yanında etiketlerinin ve konu içinde başka konuya yönlendirdiğin url nin geldiğini hiç gördünmü. Başkada açıklama yapmaya gerek yok. Farklı zamanda index aldığını göreceksin. Halen içeriğim botla çalınacak derdi var.
Yazarsın biraz içerik verirsin zaman ayarı sistem farklı alakasız saatlerde paylaşır. Wordpress ping kullanır pingleme sistem otomatik yapar. Bak bakalım ne kadar sürecek index hızın.
Birkaç püf noktası daha var, ama açıklamak olmaz. Anlayışlı olmalısınız, rakiplerimde olsa sonuçta meslektaş arkadaşlarım. İşlerine engel olacak açıklamalar yapmak istemem.

Konuyuda biraz editledim, amacından çıkarılmasını istemiyorum. Buradaki amaç ziyaretçi dostu seo'nun önemi ve içerik firmalarının doğru içerikler yazmasını sağlamak. Aslında iyilik yapıyorum anlayana...