TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okan'da ki bu özgüven nedir ya? Hayır kesmeyin yayını diye rahat 10 kere söyledi. Kesersin yayını halledersin. Kimsede sen yayını kestin diye izlememezlik yapmaz aksine ne oldu diye reklam izlerler programın tekrar başlaması için. Ama şahsen çoğu arkadaşım ve ben kesinlikle kurgu olduğunu düşünüyoruz. 1.cisi öyle direk sahneye çıkan birisi bağırmaya başlar. Şöylede şöylede diye. Bu çıplak eylem falan değil. %97 çıplak eylemler tam çıplak olur. Öyle sadece kazağı çıkarmakla olmaz. Dada'ya seyirci olarak giden arkadaşlarım var. Olaydan sonra çıkarmışlar o kadını. Okan o kadar sahip çıktı ceket verdi yok söyleme onuda bişeyler. O kadar sahip çıkıyorsun sonra tekrar çıkartıyorsun. Ki kız özür dilemişken. Yani arkadaşlar buna inanabiliyor musunuz? Bir kız sahneye sütyenle dalıyor sunucu yatıştırıyor sonra herkesten özür diliyor ve çıkartılıyor. Burda bir mantık hatası var. İsteyenler o anı izlesin. Defalarca kez izledim. Kız çıkıyor yarı çıkarmış olduğu kazağı tamamen çıkartıyor. Ve okan bayulgen üzerine gelince "Ne" diyor. Okan "Hayır" diyor. Ve kız gülüyor. Kız gülüyor ya. Ekip kandırmış kızı, safmış garibim. He neden böyle birşey yapsın derseniz. Beyaz halledemedi ben halledebilirim. Ben bu işi daha yaparım. Birazda beyaza gönderme amaçlı. Gerçekten komik. Orada ki konuk oyuncular bile anladı ya. Gülmemek için kendilerini zor tutuyorlar. Kamera 1 dakika onları çekiyor. Bildiğin bıyık altından gülüyorlar izleyin. 3'üde kahve içmeye başlıyor falan. Değişik ve trajikomik.
Türkiye'nin 2. suç psikoloğu olma ünvanını kazandınız. Ama şöyle de bir şey var ki katılıyorum size