Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Uzun ömürlü, okuyuculara faydalı olabilecek içeriklerin samimi bir anlatım tarzı ile oluşturulması büyük önem taşıyor. En iyi SEO okuyucunu kalbine giren içerikler üretmek. Samimi olmak lazım.
Kendimden örnek vermem gerekirse tüm içeriklerimi kendim üretirim. Blog yazılarımı sohbet ederek gibi okuyucuları sıkmadan ve aynı zamanda bilgilendirecek şekilde yazarım. Kullanıcı yazımı okur, diğer yazımı da okur sonra yorum yapar ya da paylaşır. İşte bu içerik amacına ulaşmıştır. İyi bir içerik üreticisiyseniz ve belli alanlara yönelik içerik üretiyorsanız otorite olursunuz. Yazdığınız bir nitelikli blog yazısı size iş kapısı açar.
Piyasadaki içeriklerin kalitesi belli. Çoğu yazı profesyonellikten ve keyifle okunmaktan son derece uzak. Başlıklar aynı, imla kurallarına dikkat edilmiyor, anlatım dili hoş değil. Bilgi kirliliğinin her geçen gün arttığı günümüz internet dünyasında geleceğe yatırım yapmak adına içerik kalitesinin yükseltimesi gerekiyor. Aksi takdirde çöp siteler, çöp yazılar ile ne okuyucu aradığını bulacak ne de siteler iş yapacak. Çalışacağınız içerik yazarlarını iyi seçin. İçerik üretmek öyle kolay ve zahmetsiz bir iş değil.
Şunu unutmayın; "Her içerik kral değildir, iyi ve faydalı içerik kraldır." Uzun ömürlü içerik üretimine odaklanırsanız yıllarca trafik alabilirsiniz.