Abi o öldürdü şu öldürdü diye diye bu kadar kör olduk. Bu çözüm olsaydı 30 yıl önce biter her şey. Bu durumlara ben üzülüyorum, her iki taraf içinde, bu savaşı bizim milletimiz başlatmadı. Artık uyanalım.
Teröristle pazarlık olmaz. Çözüm masalı altında yıllarca yığınak yaptılar. Şu anda olduğu gibi kararlı olunsaydı, terör uzun yıllar önce bitmişti. Ayrıca her iki tarafa nasıl üzülüyorsun ? Bir taraf yüce Türk Devleti, diğer taraf kahpece pusu kuran, ermeni ve dış destekli pkk. Umarım ben yanlış anlıyorumdur mesajını.
Insallah dogrudur ama PKK yandaslari cok sessiz. Normalde kiyameti koparmalari gerekirdi siviller oldu yalanlari ile.
Bence HDP ile anlasildi ve sikistirilan teroristlerin kacmasina goz yumuldu ve artik operasyonlara son verilecek. Icerdeki muhimmat askere teslim edilecek ve teroristler Iraka kacacak.
Bana anlasma gibi geliyor
Anlaşma olduğunu sanmıyorum. Orada görev yapan arkadaşlarımızla görüşüyoruz devamlı. Şu an oldukça sıcak oralar. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
bu işin içinde bi iş var. yani tüm tantana 8 tane için miydi? trt 60 bilgisini nereden aldı? 1-2 saat içinde biri bi açıklama yapmalı.
Bizzat orada görev yapan arkadaşlardan öğrendim. Ölü sayısı 60 civarı. Ama infial yaratmasın diye valilik 10 olarak açıklamış.Her zaman olduğu gibi gizleniyor rakamlar. Ama haber doğru. 60 civarı leş var. Allah bereket versin.