Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayadır kullanıyorum memnunum. Sigara içeceğine bunu tabiiki tavsiye ederim.

egrip oled kullanıyorum. Kendim sarıyorum atomizerini. Atomizere de para vermiyorum. Aylık giderim 20 lira likit parası
Hangi likitleri kullanıyorsunuz, Efkar nadide, Heisenberg Cookies Star tekli içimde favorimdir. Bir de karıştırarak Efkar 2016 ile Heisenberg Banana Cream inanılmaz oluyor demenizi öneririm.

0 MG likit ile başladım 18 MG içiyorum şuan rahat bir şekilde 24'e geçeceğim kısmet olursa ilerleyen günlerde. Kangertech Subox ve kendi topladığım atomizerli bir cihazım var.

Sigaraya yeni başladım ben de tamamen ve hiç sigara kullanmayan sadece esigara içen (zevkine) bir insandım şimdi günde bir paket chesterfield mentollü içiyorum esigara gerçekten sigara bıraktıran bir araç fakat hiç sigara içmeyen arkadaşları da benim gibi sigaraya başlatacaktır.

Champix'e gelirsek, ben çok meraklıyımdır böyle haplar kullanmaya intihar olayı olmasaymış kesinlikle 2-3 kutu alırdım sırf rüya görebilmek için. Rüya göremiyorum gördüğümde ise genel olarak aşk içeren rüyalar görüyorum ve etkisinde kalıyorum abi.