Ne kadar çok reklam yapılmış. Kendi stoklu malın yoksa para kazanman zor yada bu konuda iyi tedarikçi yakalaman gerekir. Benim dropshipping çalıştığım 1 tane firma var. 2000 adet üzeri ürünü var. Onların ürünlerini eklememin sebebi gerçekten müşterilerimin ilgisini çekebilecek olması. Ayrıca xml ücreti veya kar marjı sınırı eklememeleri. Bir çok ürünümün yanında gerçekten güzel bir katkı yaptı. Satışları da oldukça iyi oldu. Ayrıca onlarca xml tedarik sağlayan firma var. Bende çok inceledim ancak 500 tl saat 800 tl çanta siz bir marka değilsiniz bunu unutuyorsunuz. Şayet ben almam. Gerçekten ucuz olsa dahi bilgisayar mı satıyorsunuz gider mağazadan alırım. Çünkü sizi tanımıyorum. xxxx.com bana ne abi. 50 tl lik ürünlerde dahi insanlar size nasıl güvenirim diye soruyor. Siz bilgisayar, telefon falan satıyorsunuz. Yanlış anlamayın genel söylüyorum. Sizin sattığınız ürünlerin hepsi 100 tane e-ticaret sitesinde mevcut ki zaten. Böyle bir durumda var. Ne kadar uygunsunuz ? Tavsiyem bir kategori altında başlayın. Sallıyorum çorap. Çorap satın sonra boxerlara girişin. Yavaş yavaş gidin. Ben öyle yaptım. Ayrıca incirmiş falan hala bunlara inanlar var mı ?