tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende size ilk yapmanız gerekenleri söyledim. Birşey yazmadan önce web server kurmanız gerekiyor.

Web serverınız kurulu olduğunu yazmadığınız için ilk aşamayı yazdım. Daha sonrası elbet gelecektir.
Forum, portal yazmak değil, daha basit adsense veya analystic verileri almak istiyorum diyorsunuz. Size bunun basit değil, daha zor olduğunu, önce forum veya portal yazmanız gerektiğini bahsediyorum.

Neyse, ben sizin kadar bilemiyorum. Kusura bakmayın, vaktinizi çaldım. Kolay gelsin..
Estağfurullah. Benim bu konuyu açmaktaki amacım hangi dili öğreneyim dediğimde birileri amacın ne diye sorabilirdi ben de bir örnek verdim. Şunu yapmak istiyorum ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Beklentim de şu: Söylediğin şeyi yapmak için HTML'in bilmemne bıdısını iyi bilmelsiin, Sayfanın derli toplu durması için CSS blmelisin, Analyticsten verileri çekip senin olusturdugun sayfada yayınlamak için Javascriptin bilmemnesini bilmelisin vs. Ben ifade edememişimdir kendimi siz kusura bakmayın ben sizin vaktinizi caldım.