Bu sektör profesyonellik isteyen bir alan fakat kimse anasının karnından hiçbir konuda profesyonel olarak doğmuyor. Özellikle seo konusunda, çeşitli projeler ve deneme yanılmalar yapmadan bu konuyu öğrenmek imkansız. Çünkü seo; günden güne güncellenen bir formülü deşifre etmek. Bunun için özellikle yazılım konusunda da uzman olmak gerekir. Diğer türlü; toplamayı öğrenmeden integral almaya çalışmak olur ve yalnızca ezbere iş yaılmış olur.
Web sitesinde kendini kısaca tanıtmışsın; yapabildiklerini ve yapacaklarını. Özetle vizyonunu da belirtmişsin. Bu iş için tek eksik misyon kalıyor. Seo konusuna eğilimli olduğun için misyon belirlemesini de zamanla yapabileceğini düşünüyorum.
Ancak; belirtmiş olduğum gibi devamlı güncellenen bir formül deşifre edilmeye çalışıldığından öğrenme gerekliliği süreklilik arz eden bir iş. Dolayısıyla ara vermeden, sıkılmadan hem başkalarının çalışmalarını detaylı olarak inceleyerek ( Türkçe/Yabancı kaynak) hem de kendi fikir ve düşüncelerini deneme yanılmalar yöntemiyle (ve bu denemeleri belirli aralıklar ile) yaparak başaarılı olacağını düşünüyorum. Zamanında zaten e-ticaret ile uğraştığın için seo sektöründe gereklilikleri zaten kavrayabilecek ve yeniliklere açık olduğunun farkındayım. İnşallah başarılı olursun ve bogunu takip etmeye başladım.