delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akademisyenler gibi konuştun beee.
Cizre'de ne oluyormuş, pkk itleri geberiyor diye mi rahatsız oldun sen.

Bu kadar insafsız olmayın. Savaştan kaçıyorlar keyfinden gelse gelemezsin mi diyecektiniz. Vize mi var bizde. Bizim başımıza aynısı gelse bizi almayacaklardı emin olun. Yine de biz alırız, almak zorundayız. Klavyeden sallamak kolay. İki tane ördek öldü diye bir yerlerini yırtanların gıkı çıkmazken tutup bır bır konuşuyoruz.

Hakkımızda hayırlısı, devletine hiçbir şekilde sahip çıkmayan hep kaybetmeye mahkumdur.

Hükümet şunu yapar oooooo böyle olmalıydı,
bunu yapar ooooo böyle olmalıydı,
birşey daha yapar oooo böyle olmalıydı...

Savaş çıkartmak istemez, korkak olur
savaş açar, diktatör olur...

Devlet bir icraat yaptığında ilk baktığımız şey kendi menfaatimiz, hepimiz öyleyiz ama en basitinden kargo gönderirken bile ptt kullanmayız neden rahatlığımızın getirisi neredeyse oradan göndeririz kargoyu.

Aselsan cihaz üretir ooo millet uzaya çıkmış hala tank üretiyoruz derler,
Uzaya uydu göndeririz, odtü de eylem yaparlar.

Yenmiyor artık bu pilav arkadaş ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorsunuz. 10 senedir battık batıyoruz naaraları atan DELİĞANLILARA soruyorum "DEVLETİN İÇİN NE YAPTIN..."
Hala hayal ve yalan satıyorsunuz. Yalancılık ve kin içlerinize mi işledi? Bir parti için bu kadar kendinizi aşağılamayın lütfen.

Pkk itleriymiş Ya sizler ne zaman Milliyetçi oldunuz?

Beni 5 dakika içerisinde terörist ilan ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Tartışmanın bu seviyeye ineceğini tahmin ediyordum.

1-2 sene önce terörist başı Öcalan'ı öven, önünü açan kimlerdi? SAYIN SAYIN diye peşinde koşanlar?
YPG'ye Suriye'de koridor açan kimdi? Hafızanız ne kadar zayıf.
Sürekli kandırılıyorsunuz. Bu ne ya? Devlet ulen bu, 70 milyon kaderiyle kimler oynuyor. Resmen bizle dalga geçiyorlar, siz hala destekliyorsunuz.

Abi resmen balık hafızalısınız. Sana bir gerçek söyleyeyim mi?
Şimdi yukarıdan bir emir gelse, ve troller internette Suriyelileri kötülemeye başlasa....
Emin ol siz 5 dakika içerisinde, burada Suriye vatandaşlarına küfür etmeye, hakaret etmeye başlarsınız Kandırıldık dersiniz. Biz iyi niyetliydik dersiniz.
Ama o içi boş olan fikirler 2 saniyede değişebilir.

Çünkü sizler inancınız gereği konuşmuyorsunuz. Bu hükümetten rant ve çıkar elde ettiğiniz için onların politikalarını ölümüne savunuyorsunuz. İçten içe desteklemiyorsunuz. para veya güç için şereflerinizi onlara veriyorsunuz.

Bu milletin bilmem neyine koyacağız diyen ihaleci müteahhit'ler kimin destekçisi? Ben senin önüne yatarım hiçbirşey olmaz diyen, para sıfırlayanlar kimlerdi?

Eğer ahirete inanıyorsanız size şunu söylüyorum. Bu hırsızları destekleyenleri, hırsızların kendilerini Allah cennette huri yapıp insanlara verecek. Alın hepsi sizin istediğinizi yapın diyecek.

Suudi Arabistan neden almıyor o göçmenleri? Kendisi bu savaşın en büyük finansörü? Ee tabi onlar almaz ama biz alırız. Biz enayiyiz çünkü. Sizin gibiler oldukça bu ülke böyle yönetilmeye mahkum.

Sen bırak ördekleri önce, bir insanın sadece kendi türüne değil, hayvanlara, doğaya, bitkilere saygısı olmalı.

DEVLET BENİM İÇİN NE YAPTI? Biz kuruşu kuruşuna vergimizi ödedik.
İster eleştiririm, ister överim bu bizim en büyük hakkımız. Devlet halk için vardır. Bu devlet hiçbir siyasi partinin veya insan topluluğunun tapulu malı değildir. Üzerinde yaşayan herkesin söz hakkı vardır.

Demokrasi ve İnsan Hakları bunu gerektirir. Sizlerin bu değerlere inancı olmadığını gayet iyi biliyoruz, merak etmeyin.

Neden mi konuşuyoruz?

Çünkü bu toprakları ve bu ülkeyi seviyoruz. Hem kendim, hem ailem hem diğer insanlar için daha iyi bir toplum yaratmaya çalışıyorum.
Yurtdışında çok kolay iş bulabilirim. Eğer vatan haini olsaydım bende kaçar giderdim Avrupa'ya veya Amerika'ya.

Bence tekrardan hainin kim olduğunu gözden geçirin.