delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen insanların denetimsiz gelmesini savunmadım, almak zorundayız biz böyle bir ülkeyiz dedim,

İcraati yol köprü olarak kıstılama, öyle birşey de demedim, her ota oka muhalefet etmekten bahsettim beni anlayacak kadar düşüncelisiniz,

Farklı düşünce demek bana söven bir düşünce mi sizin anladığınız, devletin sırlarını ifşa etmek mi, hendek kazanlara arkadaş demek mi, devlete karşı olan herherde boy göstermek mi, seçilen bir cumhura küfür etmek mi hakaret etmek mi. Ben size sövsem hergün hakaret etsem, hak etseniz bile bana sesiniz çıkmayacak mı isterseniz bir deney yapalım. Malum gazeteciyi savunmayın bana Allah aşkına.

Üniversitelerde bugüne kadar atom parçalandı da eğitim sisteminin mahvolduğunu ispat etme çabasındasınız!!! daha mükemmel olmalı mı KESİNLİKLE OLMALI

Birşeyi tartışalım sorugulayalım doğru mu değil mi istişare edip sonuç üretelim. Fakat aynen bu konuda olduğu gibi 2 sene önceki yapılan bir uygulamayı daha yeniymiş gibi sazanlık yapıp atlamak ve ardından gelen arkadaşlarının gazıyla biraz daha konuda ateşlenmek kendi attığı yalana bile inanmaya benzer. Sorgulamak araştırmak böyle birşeyse sizin gözünüzde diyecek birşeyim yok.
Neyse hocam kalıp düşünceler ile tartışmaktan gerçekten sıkıldım, dakika bir gol bir direk terörist ilan ettiniz beni. Ülke hakkındaki umutsuz düşünceme katkıda bulunduğunuz için teşekkürler ve iyi geceler.