Suriyelilerin türkiyeye gelmesi konusu tartışılır bir konudur ama denetimsiz ve düzensiz bir şekilde alınması açık ve nettir.
Kaldıki bu insanlar teröristlerin olduğu bir bölgeden kaçıp geliyor, bu insanların içinde teröristi katili canlı bombası işidlisi vs. mutlaka var.
Bir ülkenin bu şekilde plansız projesiz yönetilemeyeceğini burada söylememin hiç mantığı yok, bunu biraz düşünerek komşu ülkelere bakarak görebilirsin.
Arap ülkelerine bakalım, yukarıdaki yorumlardan birinde arkadaş bir video eklemiş onu izlediyseniz çoğu arap ülkesinin bu konuda vurdum duymaz olduğunu görürsünüz. Suriyelileri ülkesine alan arap ülkeleride türkiyedeki gibi düzensiz davranmamıştır. Aslında olay burada o kadar basit ve açık ki bu konunun bu derece saçma mesajlarla dolduğunu görmek ülkenin eğitim konusunda yetersizliğinide gösterir.
Şimdi siz icraat demişsiniz, sizin bu düşünceyi savunmanızı sağlayan sebepte bu sanırım. Diğer partiler hiç bişey yapmıyordu bu adamlar yol köprü yapıyor. Hocam ülkende düzgün eğitim sistemi yoksa çocuğunun cahil bir şekilde yetişmesini istiyorsan, farklı düşüncelere sahip insanların baskı görmesi hapse atılması seni rahatsız etmiyorsa, mülteci olarak ülkene giriş yapan insanların senden daha çok hakka sahip olması bir problem değilse ve daha bunlar gibi diğer insani haklarının elinden alınması gibi şeyler önemli değilde yol köprü önemli ise o zaman gerçekten düşüncenizde ciddi sorunlar var demektir.
İnsanların doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi için düşünmeye ve sorgulamaya ihtiyacı var ama maalesef ki bunun olmasını istemeyenler bir şekilde insanları uyutmayı başarıyor.
Gelen insanların denetimsiz gelmesini savunmadım, almak zorundayız biz böyle bir ülkeyiz dedim,
İcraati yol köprü olarak kıstılama, öyle birşey de demedim, her ota oka muhalefet etmekten bahsettim beni anlayacak kadar düşüncelisiniz,
Farklı düşünce demek bana söven bir düşünce mi sizin anladığınız, devletin sırlarını ifşa etmek mi, hendek kazanlara arkadaş demek mi, devlete karşı olan herherde boy göstermek mi, seçilen bir cumhura küfür etmek mi hakaret etmek mi. Ben size sövsem hergün hakaret etsem, hak etseniz bile bana sesiniz çıkmayacak mı isterseniz bir deney yapalım. Malum gazeteciyi savunmayın bana Allah aşkına.
Üniversitelerde bugüne kadar atom parçalandı da eğitim sisteminin mahvolduğunu ispat etme çabasındasınız!!! daha mükemmel olmalı mı KESİNLİKLE OLMALI
Birşeyi tartışalım sorugulayalım doğru mu değil mi istişare edip sonuç üretelim. Fakat aynen bu konuda olduğu gibi 2 sene önceki yapılan bir uygulamayı daha yeniymiş gibi sazanlık yapıp atlamak ve ardından gelen arkadaşlarının gazıyla biraz daha konuda ateşlenmek kendi attığı yalana bile inanmaya benzer. Sorgulamak araştırmak böyle birşeyse sizin gözünüzde diyecek birşeyim yok.