1.si forumda komple bold yazmak yasak
2. si adsense kurallarına aykırı yerleşim yapmışsınız ban sebebi
adsenseden kazanmak için tbm si yüksek sektörlere adım atmanız gerek. ayrıca siteniz milattan önce kalmış gibi duruyor bana 90ları hatırlattı. Tasarımı değiştirmenizi, kullanıcı odaklı responsiv bir temaya geçmenizi ve en önemlisi r10 da konu açmadan önce forumda ve googlede arama yapmanızı öneririm emin olun merak ettiklerinizi mutlaka r10 da konuşmuşuzdur.
Peki dikkate alıp cevapladığınız ve uyardığınız için tşk ederim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 01:19:28 --
sitenizde sabit reklam var bu adsense kurallarına aykırıdır kaldırmanızı öneririm
Onu kaldırma şansım yok sitenin düzeni şablonu o şekilde maalesef
Yani bir sayfada çıkan reklam 500 sayfa olsa bile 500'ünde de görünür
Satır aralarına koymaktan bahsediyorsanız eğer sitede 1500'den fazla sayfa var ki o da çok zamanımı alır.Belki geliri artırır ama onunla da ben uğraşamam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:23:13 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:33 --
Kareşim dediğin gibi yapmasına yaparımda 1500'den sayfayı birdaha kim elden geçirecek
Ayrıca kategori kategori bölüm bölüm olduğu için bu şekilde görünümü pek fazla güzel görünmesede bu şekilde tertip ve düzen açısından daha doğru olacağına inanıyorum