2 Metre 85 kiloyum.
Levis kot giyiyorum genelde. Yurtdışında akrabalarım var, onlar getiriyor. Gömleği diktiriyorum. Tshirt falan zor ama illaki bulunuyor. Türkiyedede bazen Lee tarzı mağazaların outletlerinde buluyorum kotu.
Gömlek olayı kolay oluyor hocam ama işte altına pantolon bulmak sıkıntı maalesef
Denizliye bir defa geldim, evet mağaza konusunda pek yeteli bir yer değil sanırım

Sivas'ta yaşadığım sıralar Kayseri'ye gider alır gelirdim. Hatta şu sıralarda sırf ayakkabı stoklamak için yurt dışı planlarım var

Eğer vaktin varsa yakın şehirlere gidip stok yapman en mantıklısı olur bence. Ayrıca bazen alacak ürün bulamadığın zamanlar ümitsizliğe kapılıp internetten sipariş verme hissiyatına kapılabilirsin. Sakın diyim

Her 3 siparişten ikisi hüsran oluyor ve kalıyor... Dediğim gibi büyük bir yere gidip stoklamak en mantıklısı bence...
Hocam internetten sipariş olarak ben de vermiyorum. Kiğılı üzerinden 2 defa sipariş geçmiştim. Birisi gömlekti ve 3 sene önce falandı, bir de geçtiğimiz 2015 Haziran ayında takım siparişi verdim. İkisi de hayal kırıklığı oldu

Haftasonu izmirdeydim ama omzum tutulduğu için çok da gezme fırsatım olmadı. Tavsiyen için teşekkür ederim ayrıca

Burada çoğu bilindik mağazada 34'e kadar boyları oluyor ve benim istediğim; paçanın topuğuma kadar gelmesi. Öyle bir uzunluk benim için ideal, diğerleri kısa geliyor