Teşekkür ederim.
Zaten planda bu. Şimdi Diyarbakır'da, Cizre'de neler oluyor bilmiyoruz.
10 sene sonra Birleşmiş Milletler çıkıp diyecek ki bakın bunlar görüntüleri, siz 10 sene önce şehir ortasında Kürtleri katletmişsiniz. Verin topraklarınızı, bağımsızlıklarını. Artı olarak onlara bakacaksınız vergilerinizle. Elektriğini, suyunu karşılayacaksınız. Adı artık devlet olur, özerklik olur, şehir devleti olur.
Türkiye sınırında Kürt Kantonu zaten kuruldu. Bizden de toprak alacaklar işte. Araplar içinde bir tane devlet kurulur, Türkiye Irak gibi 3'e, 4'e bölünür. Terör örgütleri falan çıkar ortaya. El-Kaide bilmem ne falan. Beslerler artık. Ülkenin göbeğinde bombalar falan patlar.
ABD'ye ve İsrail'e güvenmeyin diye yıllardır söylüyoruz. Saddam'da Amerika'nın en büyük müttefiği durumdaydı. Sonra ne oldu görüyorsunuz.
ABD, ülkeyi ayakta tutan Asker'i zaten düzmece olduğu ortaya çıkan belgelerle, cemaat ve hükümet vasıtası ile yok etti. Bakın Irak Savaşına girmemize Asker engel olmuştu. Şimdi engel olacak hiçbir kurum yok hükümetin karşısında. İşte görüyorsunuz Ortadoğu bataklığına saplanmış durumdayız.
Sıra halkta. Karanlık günler kapımızda.
He bu çomarlar anlamaz bunlardan. Çünkü bunlar cahilin önde gideni.
Dedim ya onlara laf anlatmaya gerek bile yok. Ç
ok şükür karnımız doyuyor derler.
Nasıl olsa inşaatlar, kaçak araziler derken köşeyi dönecekler ve barbar yaşamlarına devam edecekler.
Saydırmışsınız

Yazdıklarınızdan nasıl bir ülke istediğinizi az çok tahmin ediyorum.(suriyelilerin olmasından bahsetmiyorum.)
Umarım bu forumda sizin gibiler fazla yoktur.