vanhelsing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ve faydalı paylaşım hocam teşekkürler.
Ben teşekkür ederim hocam işe yaradıysa ne mutlu bana

Gormoti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça açıklayıcı ve yararlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.
Sağolun hocam düşünceleriniz beni mutlu etti

Makingally adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip

Sent from my iPhone using Tapatalk
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum bu ara çoğu kişi adsense hesabı açamıyor. Açan da çok nadir. Burada bence en dikkat edilmesi gereken konu sitenizin aldığı hit. Hiti ne kadar çoksa ve site ne kadar çok geri ziyaretçi alıyorsa hesap alma şansı da o kadar yükseliyor.

Herkesin hesap açamamasının nedeni de zamanında çok fazla sayıda hesabın açılmış olması ve son yıllarda reklamverenlerin Facebook ve Instagram gibi mecralara kayarak Adwords giderlerini düşürmesi. Hal böyle olunca reklamverenleri korumak adına Google daha temkinli yaklaşıyor.
Tabii ki hocam çok haklısınız artık reklam alanları artıyor farklı farklı yerlere kayılıyor googleda bari elimizde kalanları iyi değerlendirelim kafasına girip sıkı bir politika izliyor .

Ozantunaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok yararlı bir makale olmuş teşekkür ederim sormak istediğim bir şey var alexa ile adsense'in bir ilişkisi varmı?
Hocam hem var hem yok desem biraz karışır sanırım kafanız En iyisi şöyle diyeyim ben dolaylı yoldan bağlı olduklarını düşünüyorum lafı fazla uzatmadan yani alexa da yükselmek için ana kaynak yüksek hit bunu biliyoruz aynı zamanda da adsensede çok para kazanma içinde bir yerde çok hit gerekiyor . Sorunuzun içeriği alexa sıralaması ile ilgiliyse sanmam hocam çünkü alexa paralı bir platform olduğu için paralı üyeliğe sahip sitelere birazda olsun daha üste şans tanıyor bu bağlamda hiti çok yüksek olup sıralamada gerilerde olan sitelerde var yani çok uzattım biliyorum bence çok az bir ilişki var ama buda göz ardı edilebilir