kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Web siteme ait olan facebook sayfamda yarışma yapacağım bu nedenle facebook sayfasında yarışma uygulaması kurdurmayı planlıyorum, sistem şu şekilde çalışacak,

kişiler yarışma uygulamasına giriş yaparak kaydolacak ve bundan sonra facebook sayfamdaki gönderilerimi beğenip, paylaşıp yorumlayarak puan kazanacak

beğenme 5 puan
yorum yapma 7 puan
paylaşma 10 puan

olacak ve puanların güncellemesi yapıldığında sıralamalar doğru şekilde yerleşecek ve 15 günde bir puanları sıfırlamam gerekmektedir. Yeni yarışma başlayınca herkes 0 puandan tekrar başlayacak ve aynı puanlama ile devam edecek.

kişiler yarışma bölümüne girince kendi puanlarını görebilecekler, örnek resim aşağıdadır,

şimdi uygulamayı yapabilecek arkadaşlar
1- ücret ne kadar olur
2- kaç güne tamamlayarak çalışır şekilde teslim edebilirsiniz
3- ödeme şekli istediğiniz bankaya mesai saatleri içerisinde uygulama teslim edildikten sonra yapılacaktır, ben kimseye güvenemem önce peşin alırım falan hikayesi yapacak kişiler boşuna yazmasın

SKYPE ya da Mail Ulaşım : kadirz_m@hotmail.com

ÖRNEK RESİM
bir bilgisayar mühendisi arkadaşıma ben de bu konuyu açtım, eğer yapabilirse hem kendim kullanacağım, hem de satışını yaparım ama arkadaşın şuan facebook üzerine hiç çalışması yok, biraz araştıracak