Aynen güvendik yerden alın.
Z5 de tasarımda iyileştirmeler var. Örneğin Z2 de şarj soketi kapak altındaydı. her şarj etmede kapağı söküp takmak gerekiyordu. bu da kapağı deforme olmasına sebep oluyordu. su geçirmez özelliğini yitiriyordu. şimdi şarj soketini alt kısma açığa almışlar. daha hoş olmuş. kasa sağlam. Lakin ben krom kaplı gibi olan modeli aldım. arkasında ayna özelliği bulunan. parmak izi kalıyor sürekli rahatsız ediyor. sağlamlık olarak aynı zaten. Sony iyidir bu konuda. Ayrıca daha hafif ve biraz daha ince. kamera konusunda çekimleri mükemmel. özellikle gece çekimleri eskiye göre çok başarılı. ama yine de büyük marketlere gidip eline alıp incele öyle karar ver. Bu makinadaki ekran LG nin ekranından olsaydı tadından yenmezdi.
Teşekkür ederim kardeşim verdiğim bilgilerde aydınlanmam için yardımcı oldu. Birçok yerden incelemeleri inceledim note 2 kullanıyordum note serisi ile devam edeyim dedim ama sağlamlık açısından sony nin daha iyi olduğunu ve kamera açısından çok başarılı olduğunu duydum. Aynı fiyat olmasına rağmen kıyaslama sitelerinde sony z5 premium note 5 den daha çok tercih edilmiş görünüyor.