JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülkenin ve insanlarının bu kadar düşmanı olmanın sebebini, sahip olduğun psikolojik sorunlara ve komplekslere bağlıyorum. Mesele eleştirmekse ben daha fazla şey bulabilirim eleştirecek, sen eleştirmiyor lanetliyorsun. Seni tanıdığım ve karakterini az çok bildiğim için herhangi bir laf etmeyeceğim. Sadece üslubunu biraz daha düzeltmeni tavsiye ediyorum.
Bu ülkenin veya insanlarının düşmanı falan değilim.
Sadece daha iyi bir toplumda yaşamak istiyorum. Bunu siz de istiyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Bence insanlara hayal ve yalan satmayı bırakın. İyilik Anadolu'nun genlerinde varmış. Hocam sen nerede yaşıyorsun yahu?
Millet birbirini ayıptır söylemesi şey etmeye yer arıyor. İnsanların kalbinde ne ahlak ne sevgi kaldı. Herkes birbirinden nefret ediyor. Kimsenin kurallara uyduğu yok. Herkes köşeyi dönüp zengin olma derdinde. Bu ülkede 12 yaşındaki kız çocukları gelin ediliyor, kadınlara tecavüz normal karşılanıyor, niye mini etek giydi deniyor, çocukları taciz ediyorlar, trafikte magandalık almış başını yürümüş, toplu taşımada insanlar koyun gibi işlerine gidip geliyor.
Memleketin çivisi çıkmış nasıl sakin olmamı bekliyorsunuz?
Gelmiş iyilik Anadolu'nun genlerinde var diyorsun
Hani nerede göster gidelim orada yaşayalım?

Konya'da mı? Kayseri'de mi? Yozgat'ta mı? X şehrinde mi?
Konya'da 4 yıl üniversite okuyan yakın bir kız arkadaşımı çağırayım da arabayla nasıl takip edildiğini, kaç kere tacize uğradığını, kaç kere laf atıldığını gelsin anlatsın. Bu bildiğim sıradan bir örnekti. Bu İzmir'de de, İstanbul'da veya Trabzon'da da yaşanabilir. Konya'lı arkadaşlarımız alınmasın.

Sen hangi ülkeden, topraktan, bölgeden bahsediyorsun. Göster yaşayalım orada.

Psikolojik sorunlarım veya komplekslerimin hiçbir önemi yok. Burada bir ülkenin kaderi konuşuluyor. Şimdi eleştirmeyeceğiz de ne zaman eleştireceğiz?