Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat sabah 6'da kalktım saten uyku problemim var öğlen 1 de yaşadım bu durumu şuanda herhangi bir sıkıntı görünmüyor uyumamaya çalışırım genede ama uyumam lazım

onurmsimsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Radyoloji Teknikeriyim.
Gün içinde bu tarz vakalardan bol bol BT(tomografi çekerim)
Eğer Görüntülerine doktorlar baktıysa ve sıkıntı yok dediyse çokta dert etmene gerek yok ama doktor bu insan sonuçta gözünden de kaçmış olabilir.
BT yi nerde çekildin ?
Anadolu yakası diyor bende aynı yakadayım. Herhangi bi devlet hastanesinde çekildiysen hastaneye sor Tomografinin raporu ne zaman çıkıcak diye. Eğer ki çıkmaz derlerse ki geçiştirmek için kesin derler
HASTA haklarına git her hastanede mevcuttur. Çekildiğin tomografinin yasal olarak raporunun yazılması gerektiğini ve en yakın ne zaman yazılacağını öğren. Rapor yanında olsun. Şikayetlerin geçmezse BANA PM at hastanemin ismini vereyim gel bide bende kontrol BT çekelim sana Geçmiş olsun
Beykoz Devlet Hastanesinde yaptırdım muaneyeyi hocam, rapor verdiler 1 saat sonra tomografiden sonra doktora gösterdim saten o rapordada herşeyin normal olduğu yazıyordu.
Fakat ben çok takıntılı bi insanım kafama takar uyuyamam kafayı yerim sabaha kadar.
O raporda herşeyin normal olması bir sorunun olmadığı anlamınamı geliyor ?
Teşekkürler yorumlar için