selcukdalaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gramblr bu işi yapıyor zaten hatta efektler verdirerek ve daha bir çok özellikle
ErnestoChe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu saptırmayalım. Pm alabilir miyim?
saptıran kim okuma sorunu yaşıyosan eğer ben sadece muadili bir programı söyledim konuyu saptırma deil koınuyla birebir aynı olan programı araştırmadan muhalefet olma
ErnestoChe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gramblr'i yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. İd ve Pass veriyorum uygulamaya, hesabım çalındığın da hak talep edebileceğim hiç kimse yok?

Ama burada türk uygulaması görüyorum. Hesabım çalınırsa belki, hak talep edebileceğim bir yer doğuyor.
Sizden uzun süredir İnstagram piyasasındayım merak etmeyin.. Üslüp'a dikkat,
iyi araştır derim gramblr nin sahibini ayrıca arkadaşın yaptıgını başarısız buluyorum demedim aynı özellikte örnek verdim farkı ne onu soruyorum hem bu sistemde calınmıcanı nerden biliyosun bende yıllardır kullanıorum bir tane hesabım calınmadı en az takipçimde 40k olmasına ragmen
İlk olarak şu anda scriptimizin çok farklı diyebileceğim bir özelliği bulunmuyor. Zaten konuyu açtığımda da fark ettiyseniz herşeyi tanıtım amaçlı yazdım. Script gelişim aşamasında. Scripti piyasa sunacağımız zaman herşeyiyle tanıtımını gerçekleştiricem. Boş yere tartışmaya gerek yok.

İyi forumlar dilerim.

madonetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu zaten telefonda da yapması gerekiyor. HD yi instagram uygulaması desteklemiyor da siz bunu HD olarak mı instagrama yükletebiliyorsunuz ben orasını anlamadım. Bu zaten olan birşey.
Konu isimlerine bu kadar çok takılmayın hocam. Eğer problem konunun isminde HD kalitesi yazmasıysa, "Alışveriş bölümü" kategorisini çok seviceksiniz.

Yazıcağınız yorumlar scriptle alakalı olmadığı sürece size olan son mesajımdır. İyi forumlar dilerim.

Cam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş uğraşmış emek vermiş. Tebrik ederim..
Yorumunuz için teşekkür ederim.