Kendi acımızı doyuralım önce, İş miş yok piyasayı alt üst ettiler 1000 liraya çalısıyorlar sigorta yok bişey yok. Çevremde çok çalışan var 800 900 liraya bile çalısıyorlar.
Ve çalısıyorlar yalan yok.
Ben elini kolunu sallayarak canım memleketimime alınma kanısında degilim.
Madem iyilik yapacaksın sınıra çadır kent oluştur kenya gibi yap sınırda topla hepsini sokma içeri.
Çevremde bir kaç kez olay ile karsılastım cocukları barbar genelde kaldırım taşını almış mahalledeki çoçuklara atıyor.
Ve geçende bir çoçuk suriyeli bir çoçugun ogluna vurmuş 10 12 yaşlarda türk çoçugu suriyeli çocugun babası çoçugu odunla nasıl dövüyordu mahalleli elinden aldı azını burnunu kırdık 40 yasında tipini s.. 40 yasında adam 10 12 yasında cocugu odunla nasıl dövüyor.
10 15 SURİYELİ TANIYORSAM 1 2 TANESİ DÜZGÜN GERİSİ BARBAR CEHALET YÜKLÜ İNSANLAR VE KAHBE BUNLAR YARIN BİR GÜN BİZİ SIRTIMIZDAN VURURLAR.
Herşeye seçim yapan hükümete kızıyorum ben halkın onayı almalıydı referandum yapılmalıydı 3 4 milyon demek nufusun yüzde olarak büyük bir kitlesi kendi acımızı doyurmadan suriyelilerin derdine düştük.
Valla hocam önce şu iş yok işini bir kenara bırakalım iş çok iş beğenen yok ay ben bunu yapamam ay bu işin yükü ağır yok şöyle böyle demeyene iş çok