firmadan bir adet vps alınmıştır. daha önce açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi sitemde bir çok hata almaktaydım. çoğu tema kaynaklı olmasına rağmen saatlerce ilgilenildi. yıllardır sayısız suaşta olmaknucu firmasıyla çalıştım ama bu şekilde teknik destek görmedim. buradan da rıdvan bey başta olmak üzere kendilerine tekrar teşekkür ederim.
teknik destek mesajlarından bir tanesi aşağıdadır. hata sitemden kaynaklı olmasına rağmen çok ilgilenildi.
Merhaba,
Şu an ki kontrollerde erişim hatalarını Mobil: cHTML/xHTML kullanan mobil cihazlar için almış olabileceğinizi düşünüyorum. .htaccess e eklediğiniz (BEGIN Bad Bot Blocker) kuralı sebebiyle cHTML mobil cihazlar erişememiş sitenize şu an ilgili rule kaldırılıp test edildi ve erişim sorunsuz.
Bot seviyesinde ziyaretlerin en azından brute login ve injection (hack) deneme türü olanlarını wordpress sisteminiz için mod_security kuralları yapılandırarak güncelledim.
injection denenen wordpressin default temalarını scriptinizden kaldırdım.
Şu an sizden ricam 03/02/2016 ile 04/02/2016 tarihlerine ait hata raporlarını karşılaştırarak (yeni gelecek olan hata raporları) erişim sorunları devam ediyor mu bize bildirmeniz. Bu süreçte siteniz yine bizim webmaster tools umuz üzerinde beklesin. Bizde bu tarihlerde incelemede bulunalım.
Sizlere her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız ...
İyi günler dileriz ...
Merhaba webnet,
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sorunlarınızı anlamak ve kısmen de olsa çözümleyebilmek bizi e mutlu etmekte

Eğer olumlu yönde bir yararımız oldu ise ne mutlu bize.
Saygılarımızla ...