Merhaba,
Satışlarını durdurduğum wordpress temalarımı, kontrol ettikten sonra ücretsiz dağıtmak istiyordum ama kontrol etmek için bir türlü zaman bulamadım. Var olan halleriyle dağıtma kararı aldım.
Temalarda çalışmayan kod olduğunu sanmıyorum ama hatalı/eksik bir yer görürseniz bu konu altına yazınız. Düzeltirim.
Bir kaç gün için,
temalarını indirmeyiniz. Eğer funstions.php dosyasından update fonksiyonunu nasıl kaldırabileceğiniz biliyorsanız, indirmenizde sakınca yok. Bilmeyenler için hafta sonu düzenlemeyi yapacağım.
Temalara yeni fonksiyon eklenmeyecek ya da mobil hale getirilmeyecekler. Siz isterseniz yapın tabii.
Bazı temaların Türkçe sürümleri de var. Onları da hafta sonu ekleyeceğim.
Temaların demoları bulunmuyor ama görsel demo eklemeye çalışacağım.
Site:
http://anathemes.com/
Bilgisayarda birkaç tema daha var. Onları da ekleyeceğim. Şu an için indirebileceğiniz temalar: AnaNews, Puer, AnaTv, Sam Download, Sam Tech, Sam Video, Sam Movie, iReview, Durus, Ludus ve Bellus.
Selam,
Hocam Ananews haber temasını kurdum yalnız manşet yani slidershow çalışmıyor.
Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 3
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/haber/public_html/wp-content/themes/ananews/slider.php on line 4
hatalarını alıyorum neden acaba?