Yurt dışında benzer bir şey olduğu zaman tüm millet ayaklanır günlerce haftalarca eylem yapar devletin elini halkı dinlemesi için zorlar bunun başka yolu yoktur, milletin şöyle bir %30'u %40'ı ayaklansın biz Suriyeliler konusunda referandum istiyoruz seçim istiyoruz denilsin ama bunu da ciddi bir şekilde günlerce yapsın bak devlet nasıl dinlemek zorunda kalıyor ama bizde bu yok, bizde herkes susuyor...

İstanbul'da metrobüse hiç dikkat ettiniz mi? Hepsinin girişinde en az 4 tane dilenci var, yahu Tüyap son durak metrobüsün en boş durağı orada bile 4 tane var daha da ötesi çocuklarını oyun oynasın diye metrobüse bırakıyorlar ben böyle komik bir şey görmedim, her sabah 5-6 tane suriyeli çocuk hareket halindeki metrobüste bir o yöne bir bu yöne gidip duruyor

Niye bizden başka hiç bir ülke yer açmıyor bunlara? İngiltere bile 3-5 mülteciyi aldı kamplarda bakıyor hepsine mülteci oldukları anlaşılsın diye kırmızı bileklik takma zorunluluğu getirdiler de ayaklanma çıktı, bu kadar saçma bir şey var mı? Yahu kardeşim sen o ülkede misafirsin neyin kafasını yaşıyorsun? Yapmak zorunda olmadıkları halde sana kapılarını açmış ev ve yemek vermişler otur oturduğun yerde...

Gene sabah sabah tepemin tası attı