Merhaba, sitemde 1000 adet 300 kelimelik özgün içerik, 300 adet 150-200 kelimelik özgün içerik, 500 adette kendi içimizde oluşutrduğumuz yalnızca başlıkları değiştirip yayınladığımız içeriğe sahip içerik vardır. Backlink kaynaklarına ahrefs puanına vs vs bakabilirsiniz. Alırken hitsiz olarak düşünebilirsiniz 600-1 k falan var yok gibi bişey yani.
Domain:
www.diziizlettik.com site yaşını vs vs detaylıca araştırabilirsiniz. Siteye çeşitli pr6-pr9 arası google news kayıtlı haber sitelerinden yalnızca tanıtım yazısı için 500 lira, tema, sunucu, gerekli ayarlar, başka şeyler ile birlikte yalnızca bu tür şeylere yazılar hariç 1000 lira gitmiştir. ben yazıları ile birlikte 2100 liraya satmak istiyorum. Site yazın okullar açılmadan önce aylık 600 lira gibi bir miktar kazandırıyordu günlük 4 yazı eklememle. Okullar açılınca ilgilenemedim site düştükçe düştü ondan dolayı satıyorum.
Ayrıca yazın sitenin alexası 136k ya kadar inmiştir. Gerekli analizleri yaparken görebilirsiniz.
İlgilenenler skype: satrancali
Site adresi
www.diziizlettik.com
Site için istenen fiyat 2100 tl ( Pazarlık Olur )
Sitenin aylık getirisi: yazın aylık 600 dü günlük 4 yazı ile okuldan dolayı bakamadım hiç bundan dolayı 0
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 7 ay lıktır site
Kategori, sitenin içeriği nedir: yabancı dizi - film - anime
Günlük hit sayısı: 600 - 1 k arası 0 ilgi ile.
Ziyaretçi kaynağı: %90 google %7 yandex %3 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 7 aylık site
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: yok
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: ewt ömürlüktür
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: 2 kere telif yazısı geldi 9 ay önce 2 sindede kaldırdık herhangi bir sıkıntı yok