Merhaba.
Sanırsam yanlış anladınız tekrar mesajı okumanızı tavsiye ederim sözüm dize değil...
Merhaba
Bugün beni aradınız ama toplantıdaydım 2 saat sonra tekrar arayacaktınız neyse onu geçeyim. Konuyu düzgün takip ediyorum ve okuyorum canımı yakan hiç kimse olmadı çok şükür. Lütfen çirkinleşmeyiniz. Her yazdığınız yazı birbirinden farklı!!!!
Hayir hayir asil siz beni yanlis anladiniz

sizde benim mesajimi tekrar okuyunuz.. ben dalga gectim cunku arkadasin tum aciklamalari herseyi celiskili ve farkli. Size tamamen katiliyorum ve artik bu duruma sinirlerim bozuldugu icin magdur olarak dalga gecerek yazdim. Arkadasin telefonla aramasi ve durumdan duydugu sikintiyi size haykirip telefonu yuzunuze kapatmasi standart prosedurdur. Benimde basima geldi merak etmeyiniz. Zaten konuyu basindan sonuna okuyan herkes kim hakli kim degil ve tavirlari goruyor. Hangimiz musterilerimize yada potansiyel musterilere boyle kaba ve tehdit ile yaklasiyoruz akil alir gibi degil. Uslubu tavirlari aciklamalari zaten 100 bin kullaniciya sahip olan bilisim sirketlerinin patronuna yakisir cinsten...