Suriyeli kardeşlerimize yardım edilmeli ancak bu kesinlikle ülkenin dört bir tarafına dağıtarak olamaz. Birçok küçük şehrin sosyal dokusu tamamen değişti.
Doğru yada yanlış bilemiyorum ancak birçoğuna vatandaşlığın verildiği söyleniyor ki bu inşallah olmamıştır.
Vatandaşlık alıpta nüfus ve oluşturdukları gücü kullanarak ayrılıkçı harekete girişebilirler orta vadede. Daha sonrasında tıpkı kalleş pkk gibi ülkemizin başına yeni bir çorap olarak dönebilir bu başıboşluk durumu.
Esed zaliminin de gittiği gideceği yok orta vadede Suriye, Türkiyede milyonları bulan ve her geçen gün artan Arap nüfusunu aleyhimize kullanmaya yeltenebilir. ( örnek olarak İranla her kapıştığımızda ilk düşündüğümüz oradaki Azeri kardeşlerimizi isyana teşvik etmek oluyor ki bence mantıklı

)
Sözün özü, Türk Milleti asırlar boyu dünya milletlerinin vicdanı olmuş bir millettir. Muhakkak ki destek yardım sağlamalıyız. Ancak bu dağdaki adamı başımıza bağcı başı yapmaya kalkışarak olmaz. Ülkenin kalıcı unsuru olmalarını sağlayarak asla olmaz.
Git kardeş senide zorla tutmuyolar

))
En az senin kadar hak sahibi olduğu vatanında yaşıyor hocam adam. Haklı eleştirileri var bence kulak vermekte de fayda var