Valla arkadaşlar çoğunuzun yorumunu okudum çoğunuz gibi bende bi arkadaşıma aynı tepkiyi verdim. Şuan çocuğun altında porche panamera var

olsun yine de ben aynı düşüncedeyim. Villasıda varmış diyorlar. Olsun olsun ben yine aynı düşüncedeyim

ayda 120 bin $ geliri varmış diyorlar. Amaaan hızlı giden atın diyorum
İşin özü içim gitti valla, çocukla yatılı lisede 4 yıl bir fiil aynı odada yattık kalktık.
ben lise 3 te forum sitesi kurup vbulletin tema editlerken o www nedir bilmezdi
şimdi host satıyorum diyor, tüm bilgileri teorik olarak ezberlemiş mouse 'ı eline versen cpanele girip database oluşturamaz
AMA arkadaşlar bildiğim tek birşey vardı ;
Bu arkadaş karşındakine nasl hitap edeceğini,onu nasıl ikna edeceğini ve onunla hangi konularda konuşacağını çok çok iyi bilirdi.
Dediğim gibi biz lise zamanı forum sitelerini kovalarken o deli gibi kitap okurdu,parasının çoğunu ikinci el kitap alarak harcardı

Sistemi falan bilmem ama bu çocuk kendi yeteneği sayesinde para kazandı.
Dipnot: hala arada sırada konuşuruz ama eskisi kadar kankardeş değiliz çünkü kendi çıkarları doğrultusunda dostluklar ve çevre ediniyor, ben sistemi eleştrip girmediğim andan itibaren benden uzaklaştı
Böyle kazanacağım parayı kazanmayayım, 5 kuruşsuz gezeyim daha iyi hocam. Etik değil yaptıkları iş. Websitesi kullanmayacak, ihtiyacı olmayan adama web sitesi satmanın mantığı nedir? Web sitesi sadece kılıf, iş yine saadet zinciri. Sen onu dolandır, o onu dolandırsın ben kazanayım. Başka bir şeyi yok. Böyle insanlar ne kadar kitap okursa okusun, insanlıklarını kaybediyorlar gerisi hikaye.

Arabası, villası olmuş da nolmuş? İnsanlığı yok? En iyisini yapmışsınız uzak durmakla.
Boş muhabbet yapmayın hocam viral mi çalışıyorsunuz?
Bu heriflerin kazanç sistemin 3 bin liralık saçmalığı sattığınızda 35 dolar kazanıyorsunuz.
3 bin kişiye ulaşsa kendi takımı ve kendisi anca bir porche panemera alabiliyor. 3000*35=105.000 dolar en ucuz panemara 340bin tl civarı.
3000*3000=9.000.000tl lik işlem döndürebilmeleri lazım kendi ekibiyle. Ekiplere de kota koymuşlar sınırsız ekibin olamıyor böyle bir şey olanaksız.
Olan şey şu dili kuvvetli olan namuzsuz ******** alçak haysiyetsizlere bankadan rehinli otomobil veriyolar.
YT Para'da tek tek fotoğraflarda bunların arabalarının plakalarından hacizleri ortaya çıkardılar. Tüm arabalar ne hikmetse Konya'dan belli isimlere hacizli.
İşleri ölme eşşeğim ölme hesabı hocam. Baştakiler kazanıyor, alttakiler boşa kürek çekiyor. Bilmem kaç yıl sonra kazanırlar belki ama biraz önce de dediğim gibi İNSANLIKlarını kaybettikten sonra kazandıklarının bir anlamı yok bence. Umarım yakın zamanda kurtuluruz böylelerinden.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:10:38 -->-> Daha önceki mesaj 21:07:09 --
Keşke Üslubun biraz daha iyi olsaydı !
Viral yaptığım yok dikkatli okuduysan bende bu sisteme karşıyım diyorum.
Hesapların Zerre kadar beni ilgilendirmiyor, ücretlendirmeleri nedir (güncel fiyatını ) bilmem (en son duyduğum 950$) idi. Ben diğer lise arkadaşlarımın(sistemin içine dahil ettiklerinin) söylediklerini yazdım.
ve YİNE ARKADAŞLARIMIN VE KENDİ SOSYAL MECRALARDAKİ açıklamarına göre bu arkadaş belirli bir zincir sayısını tamamladığı için artık yönetim kadrosuna geçmişMİŞ o yüzden GELİRİ
120 bin $ İMİŞ.
Plaka olayına gelince bende duydum o muhabbeti hatta sanırım aynı konuyu okuduk. hatta porche'den önceki arabalarını sorgulattım dostlarıma biri batmanda petrol firması üzerine çıktı diğer sonradan aldığı ise diyarbakırda herhangi bi şahıs üzerine çıkmıştı.
porche ise ilk zamanlar 27 plakaydı sanırım ama şuan 01 plaka şahsın baş harfleri ile oluşan kendine ait plakadır
Olaylar bundan ibaret. Viral mi çalışıyosunuz sorunuza açıkcası tesüf ederim. @Hasidluu ben başımdan geçen olayı anlatıyorum burda. Konuyu açan arkadaş ve sizlerle aynı düşüncede olduğumu da belirtmek isterim !
Gerginliğe gerek yok arkadaşlar. Birbirimizi kırmadan devam edelim.