Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş muhabbet yapmayın hocam viral mi çalışıyorsunuz?
Bu heriflerin kazanç sistemin 3 bin liralık saçmalığı sattığınızda 35 dolar kazanıyorsunuz.

3 bin kişiye ulaşsa kendi takımı ve kendisi anca bir porche panemera alabiliyor. 3000*35=105.000 dolar en ucuz panemara 340bin tl civarı.

3000*3000=9.000.000tl lik işlem döndürebilmeleri lazım kendi ekibiyle. Ekiplere de kota koymuşlar sınırsız ekibin olamıyor böyle bir şey olanaksız.

Olan şey şu dili kuvvetli olan namuzsuz ******** alçak haysiyetsizlere bankadan rehinli otomobil veriyolar.

YT Para'da tek tek fotoğraflarda bunların arabalarının plakalarından hacizleri ortaya çıkardılar. Tüm arabalar ne hikmetse Konya'dan belli isimlere hacizli.
Keşke Üslubun biraz daha iyi olsaydı !

Viral yaptığım yok dikkatli okuduysan bende bu sisteme karşıyım diyorum.
Hesapların Zerre kadar beni ilgilendirmiyor, ücretlendirmeleri nedir (güncel fiyatını ) bilmem (en son duyduğum 950$) idi. Ben diğer lise arkadaşlarımın(sistemin içine dahil ettiklerinin) söylediklerini yazdım.
ve YİNE ARKADAŞLARIMIN VE KENDİ SOSYAL MECRALARDAKİ açıklamarına göre bu arkadaş belirli bir zincir sayısını tamamladığı için artık yönetim kadrosuna geçmişMİŞ o yüzden GELİRİ 120 bin $ İMİŞ.

Plaka olayına gelince bende duydum o muhabbeti hatta sanırım aynı konuyu okuduk. hatta porche'den önceki arabalarını sorgulattım dostlarıma biri batmanda petrol firması üzerine çıktı diğer sonradan aldığı ise diyarbakırda herhangi bi şahıs üzerine çıkmıştı.
porche ise ilk zamanlar 27 plakaydı sanırım ama şuan 01 plaka şahsın baş harfleri ile oluşan kendine ait plakadır

Olaylar bundan ibaret. Viral mi çalışıyosunuz sorunuza açıkcası tesüf ederim. @Hasidluu ben başımdan geçen olayı anlatıyorum burda. Konuyu açan arkadaş ve sizlerle aynı düşüncede olduğumu da belirtmek isterim !