Kilo almak için size tavsiyem hergün dominos ve burger king yemeniz. 58 kilodan 68 kiloya çıktım 1 ayda. Kilo verir gibi olunca dayıyorum dominosu, burger king'i. Fazlasıyla alıyorum.
Hocam onlarıda yiyorum ama hergün sıkılırım ondan sıkıntı o
Maalesef hocam salona kaydolmuştum 1 ayın sonunda başlayacaktım ama devam edemedim. Bu aralar araştırıyorum yine kullanmayı düşünüyorum spora gidebilirsem. Kilo durumu aynı yine konuyu açtığım tarihle aynı kilodayım

Bir kaç diyet denemem oldu başarı ile sonuçlanan ama onlarında devamını getiremedik. Kilo almak istiyorsanız yazayım aldığım besinleri.
Sporu kesin yapmak lazım ben 1 aydır düzenli yapıyorum. Kollarda omuzlarda gelişme var ama kilo yok.
Yüksek kalorili yiyeceklerden aldığınız kilonun neredeyse tamamı size yağ olarak kilo aldırmaktadır. İçeriğinde ki yüksek kolestrolü saymıyorum bile.
Bu arada diğer arkadaşa kendi tecrübe mi söylemem gerekirse yaklaşık 1.5-2 ay Mega Mass kullandım. Sanırım 2-3 kg aldırdı tabi bunun yanında iyide beslendim. Ancak ilkten günde 1 öğün daha sonra 2 öğüne çıkardım Üretici firma günde 3 porsiyon tavsiye ediyordu.
Tabi en önemli nokta ise bunları kullanırken spor yapılması gerektiğidir. Yoksa bunlarda bir süre sonra size yağ olarak geri dönecektir.
Yorumunuz için teşekkürler, bende
http://www.supplementler.com/urun/ha...ampanyasi-5883 bu paketten düşünüyorum. Bugün birde doktora danışayım dedim bi dövmediği kaldı