Twitter üzerinden klip, müzik, ilginç videolar tarzında karşılık bulabilecek videolarınıza tamamen türk organik gerçek izleyici çekebilrim
301+ ya takılma ihtimali yok çünkü tamamen bilinçli olarak herhangi bir program kullanılmadan gerçek kişiler tamamen izlemek için girecekler videolarınıza. Bu sebeple reklamlarınızı kaldırmanıza gerek yok ya da herhangi birşey yapmanıza gerek yok.
videolarınıza abone, like veya dislike gelecektir. üzerinde herhangi bir tasarrufum yoktur.
Çekimler tamamen organik olacağı için çok hızlı bir çekim söz konusu olamaz. bir günde 10k ya ihtiyacım var gibi taleplerle gelmeyiniz.
tek takip imkanı sizin youtube videonuz dışında mümkün olmayacağı için Çalışmaya başlanan zamandan çalışma son bulana kadar gelecek bütün hitler tarafımdan gönderilmiş varsayılacaktır. bu yüzden zaten düzenli trafik alan videolarınızla çalışma yapmak sizin için ufak kayıplara neden olabilir.
Arkadaşlarımın videolarına %10 kapasite ile çalışma yapıyorum. şimdilik sadece benim katkılarımla ilerliyor video
https://youtu.be/AYFmYBbc3zA
Deneme yapmak istenirse 1k- 20 TL den deneme yapılabilir.Karşılıklı videonun ve benim performansıma göre fiyat konusu 1k 'dan sonra kararlaştırılır.
(Not: 1K çekim yapıldıktan sonra çalışmayı durdursam bile sosyal medya çalışması olduğu için gelmeye devam edecektir. )
fiyat için PM isteyiniz.