BaNNeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtuluyum dedim arada abim vardı, 100 tl versin tamam aksam devrediyim dedim aksam 5 kere aradım ulaşamadım yarın fiyatı artırıyım mı ? 1000 liraya alıyorsanız alın almıyorsunuz site kapalı kalacak deyim ayrılıyım mı ? Şuan google a yönlendirdim siteyi.

Bugün 100 dedim yarın 1000 dersem sebep olarak nasıl birşey söyleyim. ?

Facebook hayran sayfasından satışa çıkarıyım mı siteyi ?
Dün öyleydi bugün böyle. Alırsanız işinize diyeceksiniz. Domain örneğin xxgazete xxgazetesi.net gibi bir domainse alma hakkına sahipler marka tescili halinde.

Örneğin gazetenin ismi R10 Gazetesi olsun.

********.tr yi r10 marka adı altında gazete/haberleşme diye tescil ettilerse eğer. ******** net gibi sitelerde hakları var.

r10gazetesi.com.tr yi r10 GAZETESİ adı altında haberleşme gazete diye tescil ettilerse r10gazetesi com net gibi sitelerde hakları var.

adamların sitesi ********.tr ise ve sizin siteniz r10gazetesi.net ise hak talep edemezler tam karşılığına gelen siteler hakkında hak talebinde bulundurulabiliyor.

r10gazetesi.net siteniz varsa ve durum belirttiğim gibiyse gönüllü yazarlardan alınan haberler paylaşılmaktadır gibisinden bir yazı ile yürütmek ya da google gibi sitelere yönlendirmek, whois bilgilerini değiştirmek yeterli.

Daha uzman bir arkadaş yazdıklarımın doğru olup olmadığını teyit edebilir. Bir arkadaşımın başına gelmişti ve bu durum sayesinde kurtulmuştu.

yıldızlı yerler R10 NOKTA KOMdur hocam düzenlemiş anlamadım.