CougaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varsayki ben vatanını seven bir kürdüm senin burada türk diye sınıflandırman beni rahatsız eder.

Sanki bu ülkenin askeri polisi sahibi sadece Türklermiş gibi ... o bakımdan dedim
Kaç kez aynı sebeplerden banlandınız, bu siz son uyarım. Öte yandan bir üye olarak şunu yazıyorum:

Almanyalı, Fransalı, Arabistanlı, Azerbaycanlı, İtalyalı değil.. Alman, Fransız, Arap, Azeri, İtalyan... Bu ülke herkesin, bu ülkede yaşayan herkes Türktür. Türkiyenin halkı Türk halkıdır. Türk halkı; Macır,Manav,Kürt,Süryani,Laz,Çerkes,Arnavut,x,y,z, alfa,beta,siyah,beyaz,müslüman,hristiyan herkestir.

Bak ne güzel demişsin: "ben vatanını seven bir kürdüm" Aynı şekilde ben de Türk'üm. Benim Türk dememi istemiyorsan, önce kendine Kürt demeyi bırakmalısın.

Şunu unutmayın: Ben Türk'üm diyen adamın "Türk" demesi seni rahatsız etmeye başladığı için, sizlerin yüzünden, bu insanlar "Kürt" lafını artık çekemez oldu.

Html,css,backlink,sosyalmedya konuşulacak platform burası, buülkede yeterince siyaset yapan politikacı var, daha fazlasına gerek yok, en azından bu forumda.

Herkese iyi forumlar